הוצאת זרש
כיפאח דסוקי, ילידת 1987 גדלה בכפר פרדיס ליד זכרון יעקב. בוגרת אוניברסיטת תל אביב ובעלת תואר ראשון בריפוי בעיסוק. פמיניסטית מושבעת ואישה שעומדת מאחורי האותנטיות שלה.
כיפאח היא טבעונית מאז אוגוסט 2015 מאז ומתמיד אהבה לבשל ורכשה מיומנות בתחום. הספר מביא בצורה ברורה, פשוטה ואסתטית מאד מאכלים שונים מהמטבח הערבי בגרסה 100% צמחית. ייחודו של הספר שהוא כתוב בעברית וערבית זו לצד זו, וזה בפני עצמו מעביר מסרים של שלום.
הספר זכה להערכה רבה בקרב קהילות של טבעונים, וגם אנשים שאינם טבעונים מוצאים בו עניין בזכות המתכונים המוצלחים שבו.
ועוד נגיעה אישית: את הספר ראיתי לראשונה בסטודיו של הדר הולמן מ "הולה סטודיו", שעיצבה גם את האתר הזה, וגם את הספר.