הוצאת זרש
"בישול טבעוני ישראלי" הוא ספר הביכורים של גלי לופו אלטרץ (מתכונאית ומורה לבישול טבעוני) שמכיל לא פחות ממאתיים מתכונים.
בעשרת הפרקים של הספר ניתן למצוא את כל הטוב שבאוכל טבעוני: ירקות, מאפים, פחמימות טובות, חלבונים מן הצומח, קציצות ופשטידות, על האש, אסייתי, מרקים, גבינות וממרחים וכמובן מתוקים לקינוח.
בספר מציירת גלי תמונה עשירה של מטבח משפחתי, בריא, ישראלי ו-100% צמחי כמובן.
אלה המתכונים האהובים והאמינים של סדנאות הבישול שגלי מעבירה, רמת הדיוק שלהם ("מתכוני אל כשל" ) גבוהה, כי כמורה לבישול גלי מכוונת לכך שיצליח לכם, במטבח שלכם, כך שהמתכונים המופיעים בו עברו עריכה וניסוי של תלמידי הסדנאות וגם של מאה נסיינים מתנדבים בעת הוצאתו לאור.
זה ספר שיעבוד קשה במטבח שלכם ויפתח לכם צוהר למטבח טבעוני עשיר צבעוני ונגיש.
מידע נוסף ניתן למצוא באתר של המחברת: www.cookingcoach.co.il
בישול טבעוני ישראלי – הכריכה האחורית.