הוצאת קו-אדום
ספרים רבים מסבירים לנו למה לא לאכול בשר, הספר הייחודי הזה של מלאני ג’וי, ד”ר לפסיכולוגיה, טבעונית ומורת דרך בוחן דווקא את הסוגיה: “למה בכל זאת אנחנו בוחרים כן לאכול בשר?”
מלאני ג’וי היא זו שהמציאה את המושג “קרניזם”: שהוא רצף של סיבות ומצבים שגורמים לכך שאנשים מאמינים שהם צריכים לאכול מזון מן החי. בשנים האחרונות היא נוסעת ברחבי העולם ומסבירה מול אולמות מלאים את הרציונליזציה של האכילה מן החי ומתוך ההבנה הזו היא מעבירה הסברה טבעונית, וגם מלמדת איך לעשות הסברה טבעונית בצורה כמה שיותר אפקטיבית, כך שיוכל לקרות השינוי שגם יחזיק לאורך זמן.
ד”ר מלאני ג’וי היא בוגרת אוניברסיטת הרווארד, היא לימדה פסיכולוגיה וסוציולוגיה באוניברסיטת מסצ’וסטס שבבוסטון.
יחד עם שותף לדרך, טוביאס לינארט היא פעילה כיום בארגון CEVA – The Center for Effective Vegan Advocacy ארגון שעוסק בייעוץ והסברה אפקטיביים לקידום אורח החיים הטבעוני. היא ביקרה בארץ לאחרונה בתחילת שנת 2017 כאורחת של ארגון אקטיויגן Activegan הישראלי.