הוצאת פוקוס

הספר מתייחס לממצאים שתוארו ב"מחקר סין" כדי להציע ארוחות שמקדמות בריאות אופטימאלית שלא על חשבון המראה והטעם. הוא כולל מגוון רחב של מתכונים לכל אירוע: ארוחות בוקר, סלטים ומתאבנים, מרקים, כריכים, לחמים ומאפים, מנות עיקריות, תוספות וקינוחים. הספר כולל שפע טיפים מועילים למעבר לתזונה טבעונית.
המחברת, ד"ר ליאן קמפבל, ביתו של ד"ר קולין קמפבל, מחבר רב-המכר "מחקר סין", החלה להיחשף לתזונה צמחית מלאה בבית הוריה, תזונה אותה היא מיישמת על עצמה ומשפחתה.